VMRO-DPMNE: Zvogëlimi i analfabetizmit

Zvogëlimi i mëtutjeshëm i analfabetizmit, në përputhje me ligjin për arsim të të rriturve.

Arsyetim:

Ligji për arsimin e të rriturve është miratuar në janar 2008, dhe ai parasheh zvogëlim të analfabetizmit të popullatës. Mirëpo nuk ka statistikë për atë se sa është zvogëluar analfabetizmi këto 3 vitet e fundit.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.