VMRO-DPMNE: Zvogëlim i hapësirave të tokave bujqësore private që nuk punohen një kohë më të gjatë

Do të realizojmë masa për zvogëlimin e hapësirave të tokave bujqësore private që nuk punohen një kohë më të gjatë. Para se të zbatohen këto masa do të përgatitet një studim i detajuar për shkaqet dhe zgjidhjet më të mira. [Afati: maj 2012]

Arsyetim:

Janë miratuar ndryshime dhe plotësime në Ligjin për tokë bujqësore, me të cilat rregullohet kjo çështje, por miratimi i tyre është bërë më 26.07.2012 ose dy muaj kalimit të afatit për realizimin e këtij premtimi. Sipas kësaj, ky premtim vlerësohet si i parealizuar. [Аzhurnuar më: 17.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.