VMRO-DPMNE: Zvogëlim i dallimeve ndërmjet moshës mesatare ligjore dhe asaj aktuale për lënien e tregut të punës

Zvogëlim i dallimeve ndërmjet moshës mesatare ligjore dhe asaj aktuale për lënien e tregut të punës në përputhje me rritjen e jetëgjatësisë mesatare deri në vitin 2010;

Arsyetim:

Në Strategjinë për zhvillim demografik 2008-2015 është paraparë edhe realizimi i këtij premtimi.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.