VMRO-DPMNE: Zgjerimi i rrjetit diplomatik

Do të punojmë për të zgjeruar rrjetin e diplomatik të Maqedonisë duke hapur ambasada, jo vetëm në vendet evropiane, por edhe në Izrael dhe Indi, vende që ofrojnë mundësi për të zgjeruar sigurinë politike, dhe bashkëpunimin ekonomik, si edhe hapjen e zyrave të ndërlidhjes në disa vende, duke përfshirë Japoninë dhe Kazakistanin.

Arsyetimi

Janë hapur ambasada në Izrael dhe Indi, por nuk ka asnjë informacion në lidhje me hapjen e zyrave ndërlidhëse në Japoni dhe Kazakistan.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.