VMRO-DPMNE: Video monitorimi i klinikave

Do të sigurojmë pajisje për video monitorimin  e klinikave në mënyrë për të kontrolluar sjelljen e saktë dhe efektive të stafit mjekësor ndaj pacientëve;

Arsyetimi

Projekti video  monitorimi i klinikave ka nisur në fund të vitit 2008. Por nga informatat e marra nga personeli në klinika nuk është zbatuar ende në të gjitha klinikat.

http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=43150&kategorija=7

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.