VMRO-DPMNE: Vetëpunësimi

Projekti Vetëpunësimi: fillimi i biznesit për 10.000 persona të papunësuar në periudhën prej vitit 2008 deri në vitin 2012.

Arsyetim:

Në Dhënien llogari të VMRO-DPMNE-së (fq. 20) VMRO-DPMNE-ja pranon se me projektin Vetëpunësim, biznes kanë filluar mbi 4.000 persona, në vend të 10.000 të premtuar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.