VMRO-DPMNE: Vetëevaluimi nëpër shkolla

Do ta afirmojmë vetëevaluimin nëpër shkolla si parim kryesor për përmirësim të vazhdueshëm të kualitetit të procesit edukativo-arsimor . Afati: në mënyrë të vazhdueshme, duke filluar nga viti shkollor 2008/2009.

Arsyetim:

Sipas informatave të marra nga të punësuarit në disa shkolla fillore dhe të mesme, vetëevaluimi është afirumuar nëpër shkolla dhe gjatë këtyre 3 viteve ai zbatohet.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.