VMRO-DPMNE: Universitet për tekonologji informatike

Vazhdojmë me rritjen e kapaciteteve të arsimit të lartë shtetëror me prëgatitjen e ligjeve për themelimin e një universiteti të ri për teknologji informatike me 7 fakultete dhe 2 institute, dhe me mësim në gjuhën angleze dhe me kombinim të profesorëve vendas dhe të huaj (kryesisht nga SHBA-të).

Arsyetim:

Universiteti për teknologjitë dhe shkencat  informatike “Shën Apostulli Pavle” në Ohër është hapur në vitin 2009.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.