VMRO-DPMNE: Ulja e shkallës së abortit

Ulja e shkallës së abortit.

Arsyetimi:

Aborti është një vendim personal për të cilën Qeveria nuk ka përgjegjësi dhe për këtë arsye qeveria nuk mund të ndikojë në atë vendim. Rënia ose rritja e shkallës së abortit ndikohet nga një numër arsyesh që nuk lidhen direkt me programet e Qeverisë.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.