VMRO-DPMNE: Transfere të kushtëzuara parash

Në vitin 2008, do ta fillojmë projektin për transfere të kushtëzuara parash në bashkëpunim me Bankën Botërore. Ky projekt në vete përmban edhe dhënie të ndihmave finansiare në kesh grupeve të ndishme sociale, para së gjithash nënave të familjeve që marin ndihma sociale. Dhënia e mjeteve finansiare do të kushtëzohet me vizitën e  fëmijëve parashkollorë, atyre të shkollave fillore, të mesme, si dhe mbrojtje primare shëndetësore përmes kontrollave të rregullta dhe vaksinimeve.
Arsyetim:

Projekti është plotësuar, por ka filluar të realizohet më 30.01.2009.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.