VMRO-DPMNE: Trajnim për konceptin e-Qeveri

ВМРО-ДПМНЕ: Обука за концептот на Е-ВладаDo të realizohen trajnime të nëpunësve shtetërorë që nuk i takojnë fushës së TKI-së, për t’u njoftuar me konceptin e e-Qeverisë, për t’i kuptuar përparësitë e futjes në përdorim dhe ndërtimit të këtij koncepti, hapat e nevojshme për realizimin e tij etj. Trajnimet do të paraqesin vazhdim të ciklit të filluar të trajnimeve të nëpunësve shtetërorë, që u organizuan nga Agjencia për administratë. Poashtu, do të realizohen trajnime për shfrytëzimin e shërbimeve elektronike ekzistuese dhe atyre që do të zhvillohen në të ardhmen për qytetarët e interesuar. Bartës: Ministria për shoqëri informatike dhe administratë. Buxheti: 75.000 euro. [Afati: në vazhdimësi]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.