VMRO-DPMNE: Thjeshtëzim të procedurës së evidentimit dhe nxjerjes së dokumenteve

Do të krijojmë kushte  për transferim të evidencave në një organ të veçantë me qëllim të thjeshtëzimit të procedurës për evidentim dhe nxjerje të dokumenteve të lidhura me gjendjen qytetare (evidencë amë, evidencë për banim dhe qëndrim, nxjerje të letrave të njoftimi dhe shtetësisë etj).

Arsyetim:

Me ndryshimin e ligjit në vitin 2008 është bërë hap në formën organizative në udhëheqjen e evidnecës amë, ose transformim të saj në ingerencë të një organi të veçantë – Enti për mbajtje të libarev amë, organ në kuadër të Ministrisë së drejtësisë si person juridik. (http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=3&ved=0CCYQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.uvmk.gov.mk%2Ffiles%2Fpowerpoint%2FPrezentacija.ppt&rct=j&q=%D0%A3%D0%9F%D0%A0%D0%90%D0%92%D0%90%20%D0%97%D0%90%20%D0%92%D0%9E%D0%94%D0%95%D0%8A%D0%95%20%D0%9D%D0%90%20%D0%9C%D0%90%D0%A2%D0%98%D0%A7%D0%9D%D0%98%D0%A2%D0%95%20%D0%9A%D0%9D%D0%98%D0%93%D0%98&ei=CUbOTfXnAsOa-waM6vXqCQ&usg=AFQjCNHStjSYZMU9qHyy83JNKHceylzesA&sig2=SXYkUYCe4vE6u0bQcSksXA&cad=rja).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.