VMRO-DPMNE: Të drejtat për hipotekë të dhëna peng

Transferimi i të drejtave të mbetura të dhëna peng që janë regjistruar prej librave intabularë në Kadastër. Të gjitha të drejtat e regjistruara të mbetura, të dhëna peng, mbi patundshmëritë (hipotekat) dhe të drejtat e tjera nga librat intabularë që udhëhiqen nëpër gjyqe do t’i transferojmë në regjistrin e kadastrit. Afati: 2008.

Arsyetim:

Në Dhënine e llogarisë nga VMRO-DPMNE-ja, në faqen 23 shkruan se është duke u realizuar projekti Bashkëpunimi elektronik ndërmjet notarëve, kadastrit dhe regjistrit qendror për sigurim më të lirë dhe më të shpejtë të të drejtave të dhëna peng dhe të drejtave hipotekare.

Linnke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.