VMRO-DPMNE: Të drejtat e bashkëshortit për pushim të lindjes

Shqyrtimi i mundësive që përpos gruas edhe burri të ketë të drejtë për pushim të shkurtë të lindjes gjatë muajit të parë ose të dytë pas lindjes së fëmijës, me qëllim që ti ndihmojë nënës në fazën fillestare pas lindjes, si dhe të kujdeset për foshnjen e posalindur dhe nevojat e saj.
Arsyetimi:

Realizimi i kësaj të drejte të burrit pritet të realizohet në vitin 2013.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.