VMRO-DPMNE: Subvencionet

Sipas viteve, subvencionet do të jenë:
-2008 – 45 milionë euro
-2009 – 70 milionë euro
-2010 – 100 milionë euro
-2011 – 115 milionë euro
-2012 – 130 milionë euro

Arsyetim:

Premtimi është përmbushur pjesërisht për shkas se subvencionet për vitin 2008 kanë qenë 45 milionë euro, siç edhe është premtuar, mirëpo nga subvencionet e planifikuara për vitin 2009, deri në tetor janë paguar vetëm gjysma. Nga subvencionet për vitin 2010 janë relizuar 70%.

Subvencinimi për vitin 2011 nuk mund të hulumtohet në tërësi, për shkak se është vit aktual dhe punohet në të. E njëjta vlen edhe për subvencionet për vitin 2012.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.