VMRO-DPMNE: Stimulim finansiar për fëmijën e tretë

Stimulim finansiar për fëmiun e tret për çifte bashkëshortore të cilët janë nga regjione ku shkalla e fertilitetit është nën 2,1 fëmijë i lindur nga një grua.

Arsyetim:

http://www.un.org.mk/files/pdfs/about/strategija_demografska.pdf faqja 36.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.