VMRO-DPMNE: Standardet për institucionet parashkollore

Miratimi i standardeve të reja me të cilat rregullohet puna e institucioneve parashkollore në dy ndërrime.

Arsyetimi:

Çerdhet (institucionet parashkollore) nuk punojnë me dy ndërrime.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.