VMRO-DPMNE: Stadiumi i qytetit në Shkup – arena Filipi i Dytë

Tribuna veriore, perëndimore dhe lindore, semafor i madh, ripërtrirje e barit dhe mbështjellës i jashtëm rreth Stadiumit të qytetit në Shkup. Ndërtimi i tribunës veriore tashmë është në ndërtim e sipër, dhe do të përfundojë në qershor të vitit 2009. Këtë vit do të fillojë procedura për ndërtim të tribunës lindore dhe asaj perëndimore, blerja e semaforit të madh, ripërtrirja e barit dhe mbështjellësi i jashtëm rreth stadiumit. Afati i përfundimit të plotë: 2011-2012.

Arsyetim:

Tribuna veriore, perëndimore dhe lindore tashmë janë lëshuar në përdorim, ndërsa në periudhën e ardhshme, deri në vitin 2012 pritet të bëhet rekonstruimi i terrenit të futbollit dhe shtegut të atletikës.

Linkovi:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.