VMRO-DPMNE: Sistem për matjen e efikasitetit të punës së institucioneve shëndetësore dhe Komitet nacional për financim

Do të fusim në përdorim sistem për matjen e efikasitetit të punës së institucioneve shëndetësore në bazë të shërbimeve shëndetësore dhe racionalitetit financiar gjatë shfrytëzimit të mjeteve, nëpërmjet kritereve të matshme për suksesshmërinë dhe kualitetin e shërbimeve të ofruara shëndetësore. Do të casino online krijojmë Komitet nacional për financim, i cili në bazë të kritereve të përcaktuara do t’i ndjekë performancat e institucioneve shëndetësore publike dhe të personelit shëndetësor. Do të zhvillojmë mekanizma pë stimulimin dhe motivimin e punës efikase të personelit në institucionet shëndetësore. Gradualisht do të fusim autonomi më të madhe në menaxhimin e institucioneve të suksesshme shëndetësore publike, duke filluar nga ato që kanë performanca të mira. Bartës: Ministria për shëndetësi. [Afati: në vazhdimësi deri në fund të mandatit]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.