VMRO-DPMNE: Sistem kariere në shërbimin policor

Sistemi i karierës në shërbimin policor dhe menxhimi i drejtë me resurset njerëzore do të bëhet pjesë e ligjit për ndryshim dhe plotësim të punëve të brendshme (afati: shtator 2008)

Arsyetim

Në ligjin e ri për punë të brendshme është kyçur sistemi i karierës në shërbimin policor dhe menaxhimi i drejtë me resurset njerëzore  (http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=4646)

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari