VMRO-DPMNE: Sistem informativ tregtar

Themelim të sistemit informativ tregtar (si pjesë e sistemit të përgjithshëm informativ të bujqësisë ) për sigurim të informatave për lëvizjet tregtare.

Arsyetim:

Sipas raportit nga Ministria e bujqësisë, pyllësisë dhe ujësjellësit është themeluar sistem infomartiv tregtar

http://www.mzsv.gov.mk/?q=zpis&page=3&sort=asc&order=%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.