VMRO-DPMNE: Shkalla e punësimit

Shkalla e përgjithshme e punësimit është 48% gjer më vitin  2010;

Arsyetim:

Shkalla e punësimit është 39,9% në vitin 2010.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.