VMRO-DPMNE: Sanim dhe renovim i bibliotekës në Kriva Pallankë

Me sanimin dhe renovimin e bibliotekës do të përmirësohen jo vetëm kushtet për punë, por do të sigurohen edhe kushte përkatëse për mbrojtjen e fondit të librave që e posedon biblioteka në Kriva Pallankë. Buxheti: 250.000 denarë. Bartës: Qendra për kulturë – Kriva Pallankë. [Afati: 2012]

Arsyetimi:

Sipas informatave nga mediumet, si dhe nga “Llogaridhënia për punën e Qeverisë që udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja dhe partnerët e saj të koalicionit 2011-2012”, faqja 183, biblioteka e qytetit në Kriva Pallankë është sanuar dhe renovuar në afatin e paraparë dhe është rritur fondi i librave të saj me 150 tituj të ri, që janë donacion nga Ministria për kulturë.

Linke:

Vlerësuar nga: Natalija Peshiq

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.