VMRO-DPMNE: Salla universale

Renovimi i Sallës universale në Shkup – afati: viti 2012;

Arsyetim:

Edhe pse projekti për renovim të Sallës universale ekziston tashmë 3 vjet, renovimi akoma nuk ka filluar. Në Dhënien llogari të VMRO-DPMNE-së, thuhet se renovimi do të fillojë në vitin 2012.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.