VMRO-DPMNE: Rrugë deri te manastiri Treskavec

Me ndërtimin e këtij aksi rrugor me gjatësi prej rreth 7,5 kilometrash dhe gjatësi të rrugës prej 6 metrash, do të sigurohet qasje e pandërprerë deri te lokaliteti kishtar-turistik Treskavec, prej qytetit të Prilepit, nëpërmjet Varoshit dhe Gorno Sellos. Vlera e projektit vlerësohet të jetë 3 milionë euro, ndërsa mjetet planifikohet të sigurohen nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë. [Afati: 2013]

Arsyetim:

Më 28 gusht të vitit 2012, filloi ndërtimi i rrugës deri te manastiri Treskavec në Prilep.

* Ky premtim është i ngjashëm me pretimin: Qasje deri te manastiret Zërze dhe Treskavec.

Linke:

Vlerësuar nga: Marija Tegovska

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.