VMRO-DPMNE: Rrjeti i këshillimoreve

Zhvillimi i rrjeteve të këshillimoreve për shëndetin riprodhues të të rinjve në nivel të komunitetit lokal.

Arsyetimi:

Strategjia për shëndetin seksual dhe riprodhues ende nuk është miratuar. Është hapur një qendër këshillimi për shëndetin seksual dhe riprodhues në Shkup, por nuk ka informata për formimin e një rrjeti të këshillimit.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.