VMRO-DPMNE: Rrjet kardiologjik për trajtim të infarktit akut të zemrës

Do të themelojmë Rrjet kardiologjik për trajtim të infarktit akut të zemrës në shëndetësinë publike. Do t’i pajisim spitalet rajonale me pajisje moderne dhe të sofistikuar për trajtim të infarktit akut të zemrës dhe do ta trajnojmë kuadrin që të mund ta bëjë trajtimin fillestar, i cili është shumë i rëndësishëm për shpëtimin e jetës. Vetëm rastet më të ndërlikuara do të dërgohen për trajtim të mëtutjeshëm. Në kuadër të këtij projekti, në mënyrë plotësuese do të pajiset edhe Klinika për kardiologji në Shkup. Bartës: Ministria për shëndetësi. [Afati: qershor 2014]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.