VMRO-DPMNE: Rritje e investimeve

Investimet në vitet e ardhshme do të rriten me përqindje prej 7-10% në vit, dhe deri në fund të vitit 2015 do të arrijnë në rreth 30% të PBB-së. Presim që investimet e drejtpërdrejta nga jashtë të rriten prej viti në vit, me ç’rast prej nivelit prej 350-400 milionë eurove në vitin 2012, do të arrijnë në 550-650 milionë euro në vitin 2015.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.