VMRO-DPMNE: Rritja e pensioneve

Do të realizojmë rritjen e paraparë dhe lajmëruar të pensioneve për vitin 2009 dhe 2010, kurse casino online do ti shqyrtojmë mundësitë për më tej.

Arsyetimi:

Pensionet u rritën në vitin 2008 dhe 2009, por, jo edhe në vitin 2010

http://www.vlada.mk/?q=book/export/html/2069

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari