VMRO-DPMNE: Rindërtim i Muzeut memorial “11 tetori”

Rindërtim i plotë i Muzeut memorial “11 tetori” – Prilep. Buxheti: 2,5 milionë denarë. Bartës: Enti për mbrojtjen e përmendoreve të kulturës dhe Muzeu – Prilep. [Afati: 2011]

Arsyetim:

Rindërtimi i Muzeut memorial “11 tetori” ka filluar në qershor të vitit 2011. Muzeu i rindërtuar është hapur më 10.10.2011.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.