VMRO-DPMNE: Restaurimi i mëtutjeshëm dhe gjallërimi i Çarshisë së vjetër të Shkupit

Restaurimi i mëtutjeshëm dhe gjallërimi i Çarshisë së vjetër të Shkupit, në drejtim të ruajtjes dhe promovimit të monumenteve të saja autentike me qëllim të kthimit të çarshisë si një simbol tradicional i qytetit të Shkupit. [Afati: 2012 – 2014]

Arsyetim:

Në mars të vitit 2012 ka filluar projekti për rindërtimin e ndriçimit rrugor në Çarshinë e vjetër të Shkupit. [Azhurnuar më: 08.05.2012]

Sipas informatave, nga restaurimi i Çarshisë së vjetër të Shkupit dobi kanë pronarët e kafiterive, ndërsa numri i dyqaneve dhe i zanateve tradicionale është zvogëluar dukshëm. [Azhurnuar më: 08.05.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.