VMRO-DPMNE: Renovimi i burgut në Idrizovë

Në burgun e Indrizovës gjatë vitit 2009 dhe 2010, do të ndërtojmë dhe pajisimin, krahët e ri në klasat e mbyllura, të hapura dhe gjysmë të hapura, departamentin për të moshuarit dhe do të rregullojmë  sektorin e femrave në burgun e Idrizovës;

Arsyetimi:

Deri tash është rinovuar vetëm sektori gjysmë i hapur (http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/pushtanje-vo-upotreba-na-renoviranite-prostorii-vo-kpd-idrizovo), sektori për persona të moshuar (http://www.idividi.com.mk/zabava/Showbiz/540565/), si dhe disa objekte më të vogla të llojit të furrës së bukës dhe pjesës për larje.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.