VMRO-DPMNE: Rekonstruim të burgjeve

Do të bëjmë rekonstruim dhe sanim me ngritje të burgut të Bitolës, Burgut të Ohrit, Burgut të Тетоvës, Burgut të Gjevgjelisë, EPE Strugë, në vitin 2009

Arsyetim:

Është realizuar rekonstruim i burgut të Manastirit, Burgut të Ohrit, Burgut të Tetovës,burgut të Gjevgjelisë dhe EPE Strugë (http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=BE836CEFEA622E4EB40E08C52B04D007).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.