VMRO-DPMNE: Regjistër i personave që e prishin rendin dhe qetësinë publike në ndeshjet sportive

Do të krijojmë regjistër të personave që e prishin rendin dhe qetësinë publike në ndeshjet sportive. [Afati: korrik 2012]

Arsyetim:

Deri më 31 korrik 2012, kur ishte edhe afati i fundit për realizimin e këtij premtimi, nuk ka informata se është krijuar regjistri i personave që e prishin rendin dhe qetësinë publike në ndeshjet sportive.

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.