VMRO-DPMNE: Raporte transparente të shoqatave aksionare

Me ndryshimet ligjore do të mundësojmë që çdo transaksion që është miratuar si marrëveshje biznesi me ndonjë palë të interesuar të publikohet në raportin vjetor. Me këtë rast, në raportet vjetore do të publikohen informata për madhësinë e transaksionit si dhe mënyrën dhe procedurën e miratimit të saj, si dhe do të publikohen të dhën për faktet që kanë të bëjnë me palën e interesuar. Afati: janar 2009.

Arsyetim:

Kjo dispozitë ligjore është futur në Ligjin për shoqata tregtare me ndryshimet e datës 15.07.2008.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.