VMRO-DPMNE: Qendrat për kulturë në Republikën e Maqedonisë

Sanimi i të gjitha qendrave për kulturë, me qëllim të prezantimit të dinjitetshëm të kulturës dhe pasurimit të jetës kulturore në çdo qytet të Republikës së Maqedonisë. Afati: viti 2010.

Arsyetim:

Projekti për sanimin dhe rekonstruimin e qendrave të kulturës në qytetet e R. të Maqedonisë është në fazën përfundimtare.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.