VMRO-DPMNE: Qendra për tenis

Ndërtimi i 25 qendrave për tenis në po aq komuna, që do të kenë nga katër terrene për tenis me shtresë të fortë, me rrethojë dhe me ndriçim. Fillimi i ndërtimit pritet në çerekun e katërt të vitit 2008.

Arsyetim:

Deri në vitin 2010 janë lëshuar në përdorim 8 terrene për tenis, ndërsa deri në fund të vitit 2011, planifikohet të përfundohet ndërtimi edhe i 28 terreneve të tjera për tenis.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.