VMRO-DPMNE: Qendra për punë sociale

Ekipim kadrovik të Qendrave për punë sociale.

Arsyetim:

Në mungesë të informatave tjera, thiremi në raportin e VMRO-DPMNE-së, ku qëndron se është në rrjedhë e sipër ekipim kadrovik të qendrave për punë sociale (ka filluar por nuk është përfunduar).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.