VMRO-DPMNE: Qendra Kombëtare e Vizave

Do të punojmë në përfundimin e rrjetit të Qendrës Kombëtare të Vizave të vendosur në MPJ, e cila, deri  në fund të tetorit 2008, duhet të jetë e lidhur me ambasadat e Maqedonisë jashtë vendit në mënyrë që të krijojë një kontroll të unifikuar dhe centralizuar për dhënien e vizave të Maqedonisë.

Arsyetimi

Qendra Kombëtare për Vizat e vendosur në Ministrinë e Jashtme është krijuar dhe vepron.

Linqet:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.