VMRO-DPMNE: Qendra disciplinore për të mitur

Hapje të qendrave disciplinore për të miturit

Arsyetim:

Deri më tani janë hapur Qendra disiplinore për të mitur më 17.02.2011.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.