VMRO-DPMNE: Qendër për trajnim të pilotëve

Do të vazhdojmë me projektin e filluar për formim të “Qendrës për trajnim të pilotëve”, në të cilin nëpërmjet një procesi edukativ kualitativ, të realizuar nga ana e ekspertëve ndërkombëtarë, do të krijojmë kuadër të pilotëve për nevojat e shtetit. Qendra do të fitojë rëndësi ndërkombëtare dhe Republika e Maqedonisë do të bëhet lider në rajon në këtë lëmi. [Afati: pranimi i kadetëve të parë në tetor të vitit 2011]

Arsyetim:

Më 15.05.2011 u promovua Qendra e re për trajnim të pilotëve. [Azhurnuar më: 31.10.2011]

Pritet që pranimi i kadetëve të parë të bëhet në vjeshtë të këtij viti, ndërsa trajnimi të fillojë në janar të vitit 2012. [Аzhurnuar më: 31.10.2011]

Sipas informatave zyrtare, Akademia do të fillojë me punë në vjeshtë të vitit 2012, që do të thotë një vit më vonë se afati i premtuar. [Аzhurnuar më: 17.04.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.