VMRO-DPMNE: Qendër për kontakt në DHP

Në fazë të avancuar është realizimi i projektit për formim të qendrës për kontakt në kuadër të DHP-së, e cila do të funksionojë në nivel kombëtar. Shërbimet e qendrës për kontakt do ta rrisin besimin, kredibilitetin dhe imixhin e Drejtorisë për të hyra publike, njëkohësisht duek iu përgjigjur nevojave të klientëve – thejshtësim i procedurave, përmirësim i shërbimeve dhe eliminim i burokracisë dhe korrputimit. Qendra për kontakt do ta zvogëlojë nevojën për kontakt të drejtpërdrejt me të punësuarit dhe zyrat e DHP-së dhe do të mundësojë qasje të thjeshtë dhe të lehtë deri te informatat që kanë të bëjnë me tatimet. Afati: tetor 2008.

Arsyetim:

Në kuadër të DHP-së funksionon qendra për kontakt me linjë telefonike pa pagesë.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.