VMRO-DPMNE: Qendër për Komë

Do të krijojmë Qendër për Komë, ku do të ofrohen shërbime të kombinuara, si dhe trajtim dhe kujdes adekuat bashkëkohor për pacientët të cilët gjenden një kohë gjatë në komë dhe pacientët që kanë qëndruar gjatë në spital, të cilët për shkak të natyrës së sëmundjes janë të detyruar të vendosen në spital nën mbikëqyrje të vazhdueshme mjekësore. Bartës: Ministria për shëndetësi. [Afati: dhjetor 2013]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.