VMRO-DPMNE: Qendër për edukim të vazhdueshëm të të punësuarve

Do të ndërtojmë dhe do ta vemë në funskion objektin e Qendrës për edukim të vazhdueshëm të të punësuarve 2009–dhjetor 2010;

Arsyetim:

Edhe pse ky projekt përmendet në planet e Entit për realizim të sanksioneve, nuk ka informata se një qendër e tillë është formuar.

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.