VMRO-DPMNE: Qendër për arsim on-line

Themelimi i Qendrës për arsim on-line për ta modernizuar arsimin në gjuhën maqedone.

Arsyetim:

Me ndihmën e Agjencisë për emigracion, në vitin 2010 është lëshuar në përdorim Qendra për arsim on-line MËSOJMË MAQEDONISHT ONLINE, që mund të gjendet në këtë adresë të internetit: www.ucimakedonski.mk. Në Dhënien llogari të VMRO-DPMNE-së thuhet se ka përfunduar vetëm faza e parë e këtij projekti, ndërsa në vitin 2011 projekti do të zgjerohet.

Linke:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari