VMRO-DPMNE: Qendër ditore për fëmijët me autizëm

Hapja e Qendrës ditore për fëmijët me autizëm në Republikën e Maqedonisë. Bartës: Ministria për punë dhe politikë sociale dhe vetëqeverisja lokale. [Afati: 2013]

Arsyetim:

Ministri për punë dhe politikës sociale, Spiro Ristovski, paralajmëroi hapjen e qendrës ditore për fëmijët me autizëm në shtator të vitit 2012. [Аzhurnuar më: 13.04.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari