VMRO-DPMNE: Punësim të fëmijëve pa prindër

Subvencionim për punësim të 200 fëmijëve pa prindër gjatë viteve 2008-2012 година, me ndihmesë finansiare mujore në vlerë për 15 .000 denarë për periudhë 9 mujore me obligim që punëdhënësi ti mbajë në punë më së paku 18 muaj.

Arsyetim:

Ekziston draft programë- strategji për realizim të projektit.

http://www.sobranie.mk/WBStorage/Files/7-8-13-2008.pdf

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.