VMRO-DPMNE: Punë praktike si përkrahje për punësimin e parë

Në përputhje me premtimin e dhënë në Ripërtrirjen në 100 hapa, edhe në vitin 2008 do të vazhdojmë me projektin për Punë praktike si përkrahje për punësimin e parë edhe të 30 të rinjve të tjerë deri në 27 vjet, për çka është paraparë kompensim mujor në lartësi prej 4 .000 denarësh, për periudhë prej 3 muajsh.

Arsyetim:

Ministria për punë dhe politikë sociale ka ndarë nga 5000 denarë për 300 praktikantë në vitin 2011.

Linke:

MKFondovi – Makfaks (08.03.2011). Subvencionim i punësimit dhe i praktikantëve. [Qasur më: 22.05.2011]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.