VMRO-DPMNE: Projekti “Zgjidh tatimin”

Rreth 5.500 sipërmarrës maqedonas që zhvillojnë biznes me të ardhura të përgjithshme vjetore prej 3 milionë denarë deri në 6 milionë denarë, do të kenë mundësi ta zgedhin llojin e tatimimit në pjesën e tatimit në fitim.
Zgjedhja mund të bëhet ndërmjet këtyre dy opcioneve:
– i deritanishëm, mënyrë e rregullt e tatimimit që nënkupton tatim në fitim të harxhimeve të papranuara me përqindje më të ulët në Evropë prej 10% dhe 0% për fitimin e riinvestuar, ose
– regjim i thjeshtuar tatimor duke paguar tatim vjetor të të ardhurave të përgjithshme sipas përqindjes prej 1%.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.