VMRO-DPMNE: Projekti “Maqedonia në Wikipedia”

Në kuadër të shkollave të mesme, do të organizojmë aksion për formimin e seksioneve për përkthim të përmbajtjeve të Wikipedia-s në gjuhën maqedonase. Për profesorët dhe ekipet do të sigurojmë edhe shpërblim adekuat financiar. Qëllimi është që brenda katër viteve të ardhshme, përmbajtjet e Wikipedia-s në gjuhën maqedonase të jenë ndër më të shumtat në suaza botërore. Institucioni kompetent: Ministria për arsim dhe shkencë. [Afati: 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.